Ta kontakt med oss i dagtk

Telefon: 73 19 65 00

Fakturaservice

Du gjør salget og vi sørger for at betalingen kommer på din konto til rett tid. I tillegg til fakturaservice har vi en rekke tjenester som forbedrer pengeflyten din, øker inntektene og reduserer risikoen.

Med fakturaservice fra Dehli Inkasso AS kan du trygt overlate hele faktureringsprosessen til oss. Du lar oss ta den tidkrevende faktureringsprosessen slik at du kan konsentrere deg om det som gir deg omsetning.

Vi kan også føre reskontro for våre kunder, foreta bankavstemminger og følger selvsagt opp de kundene som ikke betaler i tide. Du får tilgang til vår Fakturaservice enkelt på internett med brukernavn og passord. Når fakturaen er lagt inn, er du som vår kunde ferdig med din del av arbeidet, og Dehli Inkasso AS tar seg av resten av oppfølgingen for deg.

Å ha kontroll og få fart på pengestrømmene betyr mye for din bedrifts lønnsomhet. Med fakturaservice fra Dehli Inkasso AS kan du stole på at vi tar hånd om fakturering og gjør den nødvendige oppfølging slik at du får riktig beløp på konto til rett tid.